Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Naamat juhlitaan taas heinäkuussa

Rockfestari Naamat on tarkoitus järjestää Tuomiston tilalla Muuramessa 23.–25.7.

Naamojen liput ovat aina olleet enemmän kuin haluttua tavaraa, ja tapahtuma onkin myynyt loppuun vuosittain minuuteissa. Tänä vuonna lippuja myydään keskiviikkona 26.5. kello 12 alkaen Tiketin kautta.

Lippuja myydään vain 500 kappaletta eli puolet normaalikapasiteetista. Jos koronarajoitukset sallivat, lisää lippuja vapautetaan myyntiin myöhemmin. Muussa tapauksessa tänä kesänä juhlitaan pienemmällä porukalla.

Varsinaisen lipunmyynnin lisäksi Naamoilla on tänä vuonna ollut myös etuosto-oikeudella hankittuja lippuja, kun viime vuonna Pelasta Naamat -kampanjaan osallistuneet asiakkaat ovat päässeet hyödyntämään etuaan. Edulla pystyi varmistamaan pääsynsä tämän vuoden festareille. Lisäksi tukikampanjassa pystyi lunastamaan itselleen muun muassa nimikoidun bajamajan.

Perinteisesti Naamojen ohjelmisto on julkaistu lipunmyynnin jälkeisinä päivinä. Tänä vuonna julkaisua kuitenkin myöhäistetään vielä jonkin aikaa, jos toinen erä lippuja saadaan myyntiin vielä kesän aikana.