Luonnollisen kauniit keskisuomalaisnaiset voivat nyt hakea Miss EW -kisaan

Kuvassa on viime vuoden EW-kisan ehdokkaita. Kisan voitti espoolainen Tiia Aalto. Mainosstudio Sanna H.

Seppo Pänkäläinen

Aito kauneuskilpailu Miss EW on avattu hakijoille nyt jo neljännen kerran. Kilpailussa haetaan entisajan missikisan tuntua ja se järjestetään alusta loppuun perinteisiä kauneusihanteita sekä perinteitä kunnioittaen.

Kauneuskirurgiset toimenpiteet sekä näkyvät tatuoinnit ovat kisassa kiellettyjä. Edes hiusten pidennyksiä, irtoripsiä tai rakennekynsiä ei sallita.

Kilpailuun osallistuvan tulee lisäksi täyttää seuraavat ehdot: 18 vuotta täyttänyt, hyvämaineinen Suomen kansalainen sekä vapaa sopimuksista tai sitoumuksista, jotka rajoittaisivat osallistumista kilpailuun ja siitä mahdollisesti seuraaviin edustustehtäviin. Kisassa ei ole pituus- tai painorajoja.

Kisaan voi hakea nyt lähettämällä kuvallisen hakemuksen 31. maaliskuuta mennessä osoitteeseen hennapeltonen@missew.net. Kisan omistaa Keskisuomalaisessa viime vuonna liikunnasta ja terveellisistä elämäntavoista kirjoittanut tamperelainen Henna Peltonen, joka on tuttu myös tanssijana, mallina, juontajana ja fitnesskisaajana.

Semifinaali käydään 3. toukokuuta Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa Hämeenkyrössä. Kilpailun finalistit kuvataan kesän aikana. Luvassa on myös missikiertue sekä luonnollisesti finaali parhaille.

Kommentoi