Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KaDy on jälleen futsalmestari ja painija Jonni Sarkkinen täytti mitalikaappiaan SM-kullalla

Jyväskylä on jälleen saanut Suomen mestarin. Asia varmistui viikonloppuna, kun Kampuksen Dynamon miesjoukkue voitti Futsal-Liigan, nyt jo viidennen kerran.

KaDy kaatoi Torniossa lajin finaalisarjan neljännessä pelissä FC Kemin maalein 2–3 (1–2). Yksi käännekohta ottelussa oli KaDyn maalivahdin Juha-Matti Savolaisen torjuma rangaistuspotku vain kaksi ja puoli minuuttia ennen pelin loppua.

Viiden mestaruuden miehiä joukkueessa ovat pelaaja-valmentaja Mikko Kytölä, Niila-Ville Laitinen sekä Tero Intala. Mestaruus maistuu varmasti makialle, kun joukkueella oli kauden aikana loukkaantumis-, talous- ja muita murheita. Päävalmentaja Vasko Vujović esimerkiksi jätti joukkueen kesken kaiken.

Jonni Sarkkinen Suomen mestari: Suomen mestari on myös jyväskyläläisen Harjun Woiman Euroopan mestari Jonni Sarkkinen. Sarkkinen, 21, voitti kreikkalais-roomalaisen painin 82-kiloisten SM-kullan Kuortaneella viikonloppuna. Hän ei antanut vastustajilleen pistettäkään.

Sarkkisen päätähtäin on alle 23-vuotiaiden MM-kisoissa, jotka pidetään syksyllä Tampereella. Sarkkinen harkitsee myös miesten MM-kisoja.

Killerin Jääskeläinen Kaustiselle: Killerin raviradan pitkäaikainen kilpailusihteeri Janne Jääskeläinen on jatkossa puoliksi Kaustisen Nikulan raviradan toiminnanjohtaja. Hän jakaa osa-aikaisena työt Aki Järvelän kanssa.

Jääskeläinen on hoitanut Jyväskylässä kilpailusihteerin tehtävien lisäksi Killerin markkinointia ja sosiaalisenmedian kanavia sekä järjestänyt teemaraveja. Hän toimi myös Hankasalmen Hevosystäväinseuran puheenjohtajana viime vuoteen asti.

Killerin seuraava iso tapahtuma on lauantaina 10. kesäkuuta ajettava Eliitti, jonka voittaja kuittaa 25 000 euron ykkösrahat.