Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tiistaina juostaan sadan metrin aidoissa lujaa; Neziri ja Korte kohtaavat radalla pitkästä aikaa

Harju Cup 1 on kenraaliharjoitus kesäkuun GP-kilpailulle.

Tiistaina 23.5. kilpaillaan Jyväskylässä Harju Cup 1 kello 17 alkaen. Stadionilla nähdään Jyväskylän Kenttäurheilijoiden urheilijoiden lisäksi myös muita kotimaisia kärkiurheilijoita eli luvassa on jännittäviä kisoja. Harju Cup -kilpailua voidaan myös pitää kenraaliharjoituksena Motonet GP-kilpailuun, joka pidetään parin viikon päästä keskiviikkona 7.6. Harjun stadionilla.

Harju Cupin lajivalikoima on monipuolinen ja urheilijoita onkin ilmoittautunut kilpailun yli 300. Yksi mielenkiintoisimmista lajeista on naisten 100 metrin pika-aidat. Kilpailuun on ilmoittautunut muun muassa Nooralotta Neziri ja Annimari Korte, joten ennakkoasetelman perusteella voidaan odottaa jännittävää kaksinkamppailua näiden urheilijoiden välillä. Mukana ovat myös muun muassa Jessica Kähärä ja Saara Keskitalo, jotka juoksivat hallikaudella 60 metrin aitojen uudet ennätyksensä.

JKU:n omista kärkiurheilijoista tullaan näkemään Nezirin lisäksi muun muassa Anniina Kortetmaa, Aino Pulkkinen ja Heidi Salminen 150 metrillä. JKU:laisia tulee haastamaan muun muassa Silja Kempas, joka paranteli hallissa Suomen ennätystä 150 metrillä. Miesten samalla matkalla JKU:laisista katseet kannattaa kiinnittää Viljami Kaasalaiseen ja Konsta Alatupaan.

Juoksumatkojen lisäksi kenttälajeissakin riittää mielenkiintoa. Esimerkiksi naisten seiväshypyssä voidaan nähdä korkeita hyppyjä, kun mukana on Saga Andersson.

Harju Cupissa kilpaillaan lisäksi nuorten sarjoissa. Lajeja on 9-vuotiaista alkaen. Kilpailuun on katsojille vapaa pääsy.