Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jääkiekon MM-kisat synnyttää Kankaalle kisakatsomon

Jyväskylän Kankaalle avataan jääkiekon MM-kisojen ajaksi kisakatsomo, joka on uudenlainen tapa kokea Jyväskylässä MM-huumaa. Kisat ovat 12.–28.5.

Kankaan kisakatsomo on Tiimiakatemian opiskelija Veera Partasen ideoima ajatus tuoda Jyväskylään Tampereella tutuksi tulleet suuret kisakatsomot, jotka kokoavat yhteen kiekkofaneja. Katsomon lisäksi Kankaalta löytyy myös saunapiha, jonka löylyistä voi nauttia saunarannekkeella. Tapahtuma-alueelle on ilmainen sisäänpääsy ja tapahtuma on K-18.

Kisakatsomo sijaitsee Kankaan Saunan pihassa, osoitteessa Kympinkatu 3, eli Minimanin takana. Lähes koko Saunan piha-alue on varattu tapahtuman käyttöön, mutta varsinainen katsomo on katetussa teltassa. Pelit seurataan jättimäiseltä screeniltä ja teltta sekä koko piha-alue on anniskelualuetta.

Katsomo aukeaa päivittäin kello 15, ja ilta jatkuu myös pelien jälkeen kello 24 asti. Katsomo on avoinna joka päivä, kun pelejä pelataan.

Kankaan kisakatsomon kanssa ovat yhteistyössä Mondo Workwear, Kankaan Sauna, JYP, Peab, WorkPower, Padel Club Jyväskylä sekä Rautaosa.