Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kysely | Mikä olisi äidin arvoinen kyyti sunnuntaina?

Tuomas Hänninen

Oma äiti on ollut jo pitkään kuollut, ja häntä välillä kyllä ikävöin. Jos voisin äitini jonnekin ajelulle nyt viedä, niin jotenkin tuntuu siltä, että olisi kiva lähteä yhdessä junamatkalle Tampereelle.

Kari Jokinen

Me ajelemme äitienpäiväksi Pärnuun omalla autolla. Sinne ajaa noin kaksi tuntia. Äitienpäivän aamuna mennään polkupyörillä shampanja-aamiaiselle Ammende Villaan. Kotiinpäin tullaan ehkä taluttaen.

Milla Antikainen

Äiti olisi kiva viedä avoautolla jonnekin äitienpäivälounaalle. Itse menen äitienpäivänä mökille. Ajeluhan sekin tietysti on. Minulla on meneillään kahdeksas äitienpäivä äitinä.

Kirsti Jokinen

Ilman muuta äidin voisi ajaa lounaalle Vesitorniin. Ajoneuvona voisi toimia valkoisten hevosten vetämät kiesit. Tyttären piti mennä sellaisilla aikoinaan naimisiin, mutta se jäi toteutumatta.

Iina Savolainen, Marianne Hakala ja Juulia Kirvesmäki

Kirvesmäki: Äiti haluaisi varmaan, että mennään ajelulle, jollain vanhalla autolla. Savolainen: Ja Turussa. Hakala: Kyllä. Voitaisiin mennä vaikka ajelun päätteeksi piknikille Ruissaloon. Se olisi mukavaa.