Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaupunkilaisten toivoma Sepänaukion kirppis tekee paluun jo toukokuussa

Ensimmäisen kerran kirpputori avataan lauantaina 20.5.

Koronan aikaan tauolle jäänyt Sepänaukion kirppis avataan lauantaina 20.5.

– Sepänaukiolla järjestetään muutaman vuoden tauon jälkeen perinteinen kirpputoritapahtuma lauantaisin ja sunnuntaisin. Nyt kirppis avataan yrittäjien yhteistyönä. Kaikilla meillä on ollut kierrätysalan yritykset ja minulla on kokemusta tori- ja kirpputoritapahtumien järjestämisestä Helsingin ajoilta. Hellevi Alho puolestaan piti Vaajapörssin itsepalvelukirpputoria Vaajakoskella. Olemme kokeneet, että tällaiselle säännölliselle tapahtumalle on kesäisin kysyntää ja moni ihminen on sitä kaivannut, Lauri Ojakorpi kertoo.

Sepänaukiolle mahtuu 50–100 kirpputorimyyjää. Myyjät voivat tulla paikalle kello 7.30 alkaen ja myyntiaika jatkuu kello 14 saakka. Oheistoimintaa ei tapahtumaan ole toistaiseksi tulossa.

– Myyntipaikkaa ei tarvitse varata etukäteen, vaan paikan saa tulojärjestyksessä. Pikkupaikka maksaa viisi ja isompi kymmenen euroa. Autoja ei saa ajaa torialueelle ja lähin parkkipaikka on Gradian lähellä, Lauri Ojakorpi kertoo.

Kirpputoritapahtumaa ei järjestetä valmistujaisviikonlopun lauantaina 3.6., juhannusviikonloppuna sekä MM-rallien aikaan.

Tapahtumalle on myös säävaraus eli sadepäivänä tapahtumaa ei pidetä. Esimerkiksi kuurosateisena viikonloppuna voi tarkistaa aukiolon työn alla olevilta Sepänaukion kirppis-sivuilta Facebookista.