Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tourulan siltatyömaan kolmas vaihe käynnistyy maanantaina

Tourulantien ylikulkusillalla oli viime vuonna käynnissä liikuntasaumojen uusiminen. Töitä jatketaan talvitauon jälkeen viimeisen vaiheen töillä. Työt alkavat liikennejärjestelymuutoksilla maanantaina 27.3.

Töiden aikana sillan kannella tulee olemaan kerrallaan yksi kaista pois käytöstä liikenteeltä kumpaankin ajosuuntaan. Vanhalta Vaajakoskentieltä käännyttäessä vasemmalle käytössä on edelleen vain yksi kaista.

Myös oikealle käännyttäessä käytetään yhtä kaistaa. Nelostieltä pohjoisesta tultaessa käytössä on yksi kaista.

Liikennejärjestelyt on suunniteltu siten, että liikenne säilyisi mahdollisimman sujuvana. Liikennettä pyritään sujuvoittamaan liikennevalo-ohjauksella. Ajokaistojen supistuminen voi kuitenkin ruuhkauttaa liikennettä sekä sillalla että valtatieltä Tourulaan tulevilla rampeilla.

Ruuhkaa voi syntyä erityisesti arkisin työmatkaliikenteen aikana. Esimerkiksi työmatkalle kannattaa valita vaihtoehtoinen reitti, jos se vain on mahdollista. Työmaa ei juurikaan vaikuta kävelijöiden ja pyöräilijöiden reitteihin.

Työmaan viimeinen vaihe on tarkoitus saada valmiiksi toukokuun loppuun mennessä.