Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helena Lindgren tunnelmoi lauluklubilla, Veikko Ahvenainen Pelimannitalolla ja Behm Paviljongissa – musiikkitarjontaa on tarjolla monipuolisesti

Katso Elävän musiikin listalta löytyisikö sieltä sinulle mieluista kuunneltavaa.

Helena Lindgren saapuu Kapun eli Lasse Hirven lauluklubin solistivieraaksi sunnuntaina 26.3. kello 15. Mallin, meikkitaiteilijan ja näyttelijän urien ohella Helena on esiintynyt myös laulusolistina jo 90-luvulta lähtien.

Häneltä on ilmestynyt kaksi soololevytystä. Lauluklubilla Vakiopaineessa hän tulkitsee kapun kanssa evergreenejä ja jazzklassikoita.

Vuoden 2019 lastenmusiikintekijänä palkittu Tuomo Rannankari nähdään Jyväskylä Sinfonian solistina, kun konsertti Sininen pallo kuullaan Paviljongissa keskiviikkona 29.3. kello 18. Kapellimestari Jaakko Jauhiaisen johtamassa konsertissa Tuomo Rannankarin kaveriksi lavalle nousee Kypärämäen musiikkiluokkien kuoro, jonka ovat konserttiin valmentaneet Anne Federley, Liisa Suokivi ja Hanna Pitkänen.

Idea konsertista syttyi Rannankarille jo muutamia vuosia sitten, kun hän haaveili omien lastenlaulujensa esittämisestä uudessa muodossa uusien sovitusten kera. Erityisesti yhteistyö sinfoniaorkesterin ja lapsikuoron kanssa kiinnosti häntä.

Pirta & Jay juhlistaa helmikuussa ilmestynyttä levyään soittamalla keikan Ravintola Sohwissa lauantaina 25.3. Yhtyeen ytimen muodostavat laulaja Pirta Laaksonen ja kitaristi Jari "Jay" Forsman.

Kokoonpanon ensimmäinen pitkäsoitto Reaching For The Pictures ilmestyi perjantaina 24.2. kaikissa suoratoistopalveluissa. Levy sisältää 11 akustista, englanniksi laulettua folk-pop -kappaletta. Levy kuullaan keikalla kokonaisuudessaan.

Elävä musiikki

Freetime

Pe 24.3. Deficit + Kolima

Harry’s

Pe 24.3. & la 25.3. Ebba ja Doris

Ilokivi

Pe 24.3. Moshimoshi, Alas, Surut, Aaltoja & Claire Voyancé

Keljon Tapiola

Ti 28.3. Astra, Kari Junikka

London

Pe 24.3. Hittiputki

La 25.3. Kosmix

Lutakko

Pe 24.3. Maustetytöt

La 25.3. Turmion Kätilöt, One Morning Left

Palokan Pelimannitalo

Su 26.3. Veikko Ahvenainen ja Carina Nordlund

Ke 29.3. Tallari

Paviljonki

To 23.3. Behm

La 25.3. Show Must Go On

Ke 29.3. Tuomo Rannankari, Jyväskylä Sinfonia, Kypärämäen musiikkiluokkien kuoro

Vaajakosken

urheilutalo

Su 26.3. Esko Sartolahti

Vakiopaine

Pe 24.3. Mandolin Mountain

Su 26.3. Kapun lauluklubi: Helena Lindgren

Villa Rana

Ma 27.3. Kipinät-kuoro