Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kysely | Rakennusmessut tulevat – oletko sinä rakentanut joskus? Ja jos olet, niin miten onnistui?

Marjaana ja Petri Huikkonen

Me rakensimme vuosi sitten omakotitalon ja fiilikset on sellaiset, että kallista hommaa se on. Meillä oli avaimet käteen paketti, kun perhetilanne oli sellainen, ettei pienen lapsen kanssa voinut oikein lähteä perustuksista lähtien itse rakentamaan. Pihavarasto rakennettiin kuitenkin itse ja kesämökkiäkin on korjattu.

Anna-Liisa Salminen

Kyllä me huvila on rakennettu miehen kanssa. Siellä se on yhä Muuramessa ja ihan talviasuttavakin olisi, mutta ei siellä oikein muulloin enää tule käytyä kuin tyttöjen kanssa kesällä. Olen kuulut, että talon rakentaminen voi olla joskus raskas parisuhteelle, mutta meillä ei ollut sitä ongelmaa. Me tehtiin hissun kissun kun kerettiin, niin ei se käynyt voimille.

Raija Roivainen

En ole rakentanut tai en sitten kouluaikojen. Silloin tehtiin koulussa linnunpönttö tai oikeastaan lintulauta. Siihen piti tehdä sellainen harjakatto. Se oli aika vaikea kun piti sahata viistoon. Kyllä se käyttöön taisi tulla, mutta en muista minne on sen jälkeen kulkeutunut.

Tuula Hanhinen

En ole rakentanut mitään, enkä rakenna. Ei ole ihan minun juttuni. Asun kerrostalossa, enkä siellä mitään oikein voi rakennellakaan. Vaikka on minulla kyllä tarkoituksena ottaa työn alle puinen sohvapöytä, joka pitäisi hioa ja lakata. Kai se jonkinlaista rakentamista on sekin.

Jyväskylän Rakennusmessut 17.–19.3. Paviljongissa.