Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pelle Miljoona, Oliver, Anssi Kela ja Vesterinen Yhtyeineen esiintyvät Harjurokissa elokuussa

Rokki tekee comebackin Jyväskylän Harjulle jo toisen kerran tulevana kesänä. Tällä kertaa tapahtuma järjestetään myös aiempia kesiä tuhdimmalla esiintyjäkaartilla. Elokuun 26. päivä Harjun stadionilla esiintyvät Pelle Miljoona, Oliver, Anssi Kela ja Vesterinen Yhtyeineen.

– Meillä on nyt reitit alan piireihin ja se alkaa näkyä. Usko on vakaa, että nyt oikeasti lähtee!, toteaa tapahtuman järjestävän jalkapalloseura JJK Jyväskylän myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalainen.

– Esiintyjäkaartia pidetään ainakin erittäin hyvänä, hän jatkaa.

Harjurokki ei ole kahtena aiempana vuonna tehnyt toivottua tulosta ja kasvattanut urheiluseuran kassaa. Vesalaisen mukaan kipurajoille on kuitenkin päästy.

– Monet alan toimijat ovat sanoneet, että kestää kolme vuotta saada tapahtumasta kannattava. Oppia on kerätty nyt parin vuoden ajan, Vesalainen sanoo.

Järjestäjä uskoo, että tällä kertaa Harjulle saadaan yli 3 000 katsojaa.

– Esimerkiksi Vesterinen on myynyt kevään keikkansa jo täyteen. Sosiaalisessa mediassa kysellään jo stadionkeikan perään. Nyt sellainen on tavallaan tulossa, Vesalainen toteaa.

Lipunmyynti tapahtumaan alkaa perjantaina. Tällä kertaa lipunmyynti tapahtuu Tiketin kautta.