Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kysely | Minne veisit talviloman viettäjän Korpilahdella?

Ulla Huttunen

Yksi kiva kohde täällä on Päijänteelle vedetyt ladut. Kaupunki ei niitä enää tee, mutta täällä joku paikallisista ajaa ne latukoneella ihan talkoohengessä. Siellä on kävelymahdollisuuskin ja viikonloppuisin saattaa Höyry-gallerian takainen parkkipaikka olla satamassa ihan täynnä autoja. Ja löytyy täältä hyvä avantopaikkakin. Satamakapteenin pihassa oleva jätskikioski toimii näin talvella avantouimareiden pukukoppina.

Pasi Suominen

En ole paikkakuntalaisia, ja aika lailla miellän Korpilahden sellaiseksi kesäkohteeksi, mutta eikös täällä ole hyviä ratsastuspaikkoja useampikin. Ratsastusta harrastava voisi viettää talvilomapäiviä vaikka siellä Saalahden suunnassa sijaitsevalla tallilla.

Leo Lehtinen

Pilkillehän täällä kannattaa mennä. Kuhaa ja mateita tulee Päijänteestä tähän aikaan hyvin. Verkkoihin tarvitaan luvat, mutta pilkkiä saa kuka vaan. Kärkistensalmen jäillä saa olla varovainen virtauksien takia, mutta tässä satamasta aukeavalla Päijänteellä on turvallista.

Sinikka Viinikainen

Alkio-opistolla on majoitusmahdollisuuksia ja täältä löytyy hyviä latuja. Vaaruvuori on kiva ulkoilualue, mutta en kyllä osaa sanoa, onko se oikein talvikohde. Jos laskettelemaan haluaa, niin eihän tästä ole pitkä matka Muuramen Riihivuoreen.