Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilmavoimien Big Bandia ja Eeppi Ursinia voi kuulla tänään 23.2. Suomi-tunnelmissa

Musiikkitarjonnassa on lähipäivinä myös esimerkiksi Carolaa, mandoliinimusiikkia ja Scandinavian Music Groupia.

Maavoimien vuosipäivää juhlistetaan big band -konsertilla, jonne kaikilla on vapaa pääsy. Ilmavoimien Big Bandin konsertti Eeppinen Suomi soi torstaina 23.2. kello 18 yliopiston juhlasalissa.

Suomalainen sisu, jylhät maisemat, viljavat pellot, paukkuvat pakkaset, männikkömetsät ja rantojen raidat. Niistä on suomalaiset maakuntalaulut tehty. Maakuntalaulut ovat saaneet Ilmavoimien Big Bandin Eeppinen Suomi -konsertissa täysin uuden ilmeen. Uudet ja urbaanit sovitukset big bandille ja laulujen tulkinnat kuljettavat kuulijaa halki Suomen ja suomalaisuuden.

Solistina konsertissa laulaa jazzlaulaja Eeppi Ursin ja kapellimestarina on musiikkikomentajakapteeni Juha Ketola. Illan big band -sovituksista vastaa iso joukko alan parhaimpia suomalaisia big band -sovittajia.

Konsertin järjestää Keski-Suomen aluetoimisto ja konsertilla juhlistetaan samalla maavoimien sekä Keski-Suomen aluetoimiston vuosipäivää.

Jyväskyläläinen Ailamari Vehviläinen & Carola Tribute Ensemble soittaa Carola Standertskjöldin tunnelmallisia kappaleita Palokan Pelimannitalolla sunnuntaina 26.2. kello 15. Carola levytti suomalaisen iskelmän lisäksi paljon myös kansanmusiikkia, maailmanmusiikkia, lattareita ja jazzia. Konsertissa kuullaan läpileikkaus Carolan uraan. Hänen tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat muun muassa Rakkauden jälkeen, Sydämeen jäi soimaan blues ja Kielletyt leikit.

Tummasta äänestään ja vahvasta tulkintakyvystään tunnettu Ailamari Vehviläinen on menestynyt muun muassa Tangomarkkinoilla ja Iskelmäniityillä-kilpailussa.

Vehviläistä säestävä, 4-henkinen orkesteri koostuu jyväskyläläisistä muusikoista. Kokoonpanossa soittavat Outi Jussila (piano, lusikat ja laulu), Johannes Lintunen (kitarat), Eero Virtanen (kontrabasso) ja Tiina-Kaisa Aro-Heinilä (huilu ja laulu). Kokoonpano konsertoi harvakseltaan, vain muutamia kertoja vuodessa.

Konsertti on maksullinen.

Mandolin Mountainilla eli MaMolla tämä vuosi on 15-vuotisjuhlavuosi. Varsinaiset juhlakonsertit ovat syksyllä. MaMolla on kuitenkin kolme konserttia Vakiopaine-baarissa tulevien viikkojen aikana. Kaikki konsertit ovat perjantaisin ja kahden viikon välein. Ensimmäinen konsertti on perjantaina 24.2. kello 19. Seuraava on 10.3. ja kolmas 24.3.

Jokaisessa konsertissa on oma teemansa. Ensimmäisessä konsertissa soitetaan klassikoita barokista nykypäivään. Luvassa on myös monia kantaesityksiä.

Elävä musiikki

Harry’s

Pe 24.2. & la 25.2. Panu Antero 946Freetime

Pe 24.2. Justice Theory + Slash the Smile

Keljon Tapiola

Ti 28.2. Veskun paja, Petteri Mällinen

Lutakko

Pe 24.2. Ismo Alanko

La 25.2. Aivovuoto

Su 26.2. Decapitated, Unknown Subject

Musta kynnys

La 25.2. Scandinavian Music Group

Palokan Pelimannitalo

Su 26.2. Ailamari Vehviläinen & Carola Tribute Ensemble

Poppari

Pe 24.2. Drink Floyd

La 25.2. Moffat, Säätövara ja Soundwave Explosion

Ma 27.2. Konkarijamit

Radio Cafe

La 25.2. Duo J.Partynen eXperience

Revolution

Pe 24.2. Litku Klemetti Duo

Siltasali

To 23.2. Nunnia ja konnia -musikaali

Pe 24.2. Martti Vesala Soundpost Quintet

Vaajakosken urheilutalo

Su 26.2. Tanssiorkesteri Kiertotähdet

Vakiopaine

Pe 24.2. Mandolin MountainYliopiston juhlasali

To 23.2. Ilmavoimien Big Band ja Eeppi Ursin