Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kysely | Kysyimme WinterLight-tapahtuman kävijöiltä kumpi on parempi, ulko- vai sisätilan Valon kaupunki?

Merja Niemelä ja Kaarina Leinonen

Leinonen: Olemme vasta menossa sisälle. Me käymme aina katsomassa ulkonakin olevat tapahtumat ja haluttiin siksi tulla tännekin. Minua viehättävät hirveästi nämä valosysteemit. On myös kiinnostavaa miettiä, miten ihmeessä ne on tehty.

Niemelä: Ulkojutut ovat kyllä olleet tosi mukavia silloin, kun niitä on.

Jaana Nyandu ja Petri Jääskeläinen

Nyandu: Ulkona on ehkä enemmän nähtävää, kun pääsee isommalle alueelle, mutta tämä oli kyllä aika kompakti ja hyvä. Oikeastaan tosi hieno. Erityisesti tykkäsin siitä, missä oli valoverhot, ja siitä, joka oli kahviossa. Oltiin teoksista niin äimänkäkenä, että ei syöty mitään valoteoksia. Jääskeläinen: Ei näitä voi oikein laittaa järjestykseen. Ulkotapahtumaan tulee osallistuttua aina.

Pinja Vainionpää

Opiskelen Spesialla media-alan kuvallisen ilmaisun perustutkintoa ja tulin katsomaan näyttelyn luokan kanssa. Ulkona on ehkä parempi, silloin on enemmän kiertämistä ja paikkoja, mutta oli tuollakin kyllä hienoja. Erityisesti tykkäsin uv-valoöljyväreillä tehdyistä teoksista, joka oli siellä ravintolatilassa.

Katri ja Tuula Tolonen

Katri: Nyt heitit pahan. Molemmat on hyviä ja tämäkin ihan mahtava. Näyttelyssä kului noin puolitoista tuntia.

Tuula: Ulkoilmaihmisenä on ehkä mukavampi katsella valoteoksia ulkona, mutta en osaa sanoa kumpi on parempi. Katri: Se, missä sai liikkua pallojen välissä teoksen sisällä, oli tosi hieno.

WinterLight-tapahtuma Paviljongissa 5.3. asti.