Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Urheilua lyhyesti – voimistelijoita lähtee arvokisoihin ja salibandyn kuulumisia

JyVon edustajia maailmalle: Telinevoimistelun maailmancupit alkavat helmikuun lopussa. 23.–26. helmikuuta kisataan Cottbusissa, 14.-4. maaliskuuta Dohassa, 9.–12. maaliskuuta Bakussa ja 27.–30. huhtikuuta Kairossa.

Jyväskylän Voimistelijoista Suomen joukkueeseen on valittu Pavel Titov, Viivi Nieminen ja Kaia Tanskanen.

O2-JKL:n naiset saivat F-liigapaikan: Naisten salibandyn O2-Jyväskylä varmisti ensi kauden F-Liigapaikkansa voittamalla Kuopion Welhot viikonloppuna 4–3. Ensi kausi lajin naisten mestaruusliigassa pelataan yksilohkoisena.

O2-JKL taistelee vielä B-tasolohkon kärkisijoista ja sitä kautta mahdollisuudesta pelata tämän kauden pokaaleista. Joukkue on kääntänyt alkukauden heikot otteet pelkiksi voitoiksi. Käänne saattoi olla lohkon parhaan joukkueen SaiPan kaataminen kotona 10–2 putken aluksi.

Happee mukana kokeilussa: Salibandyssä tapahtuu muitakin muutoksia, kun laji ja sen pääsarja F-Liiga etsivät uusia yleisöjä. Salibandyliitto ja raviurheilun Kavioliiga pilotoivat helmikuussa yhteistä markkinointiyhteistyötä, jonka tavoitteena on löytää uutta salibandy-yleisöä ravikatsomoista ja uusia raviurheilun ystäviä vastaavasti F-liigan lehtereiltä.

Yksi pilottikampanjaan valikoituneista tapahtumista on 28. helmikuuta pelattava Nokian KrP:n ja Jyväskylän Happeen välinen F-liigaottelu Tampereella. Se on samalla sarjan kärkiotteluita.