Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viikonloppuna kisataan Hipposhallissa ja valmistaudutaan samalla kauden isompiin kilpailuihin

Viikonloppuna 4.–5.2. päästään Hipposhallissa kilpailemaan niin nuorten kuin aikuisten sarjoissa. SM-ja EM-hallit lähestyvät kovaa vauhtia ja urheilijoilla on kova halu saada onnistuneita suorituksia ennen hallikauden isoimpia kilpailuita.

Naisten 60 metrillä tullaan varmasti näkemään mielenkiintoinen kamppailu voitosta, kun JKU:n hyvässä vireessä oleva Aino Pulkkinen ja Raision Kuulaa edustava Johanna Kylmänen asettuvat lähtöviivalle. Kumpikin on juossut tällä kaudella ajan 7,42.

Haastetta tälle kaksikolle tuo Joensuun Katajan Silja Kempas, joka on osoittanut alkukaudesta olevansa kovassa kunnossa. Hän laittoi ennätyksensä uusiksi juoksemalla 150 metrin Suomen halliennätyksen ensimmäisissä Hipposhalleissa tammikuussa.

Miesten 60 metrin matkalla Lapuan Virkiän Valtteri Loukolta voidaan odottaa kovaa aikaa. Viime Hipposhalleissa Louko osoitti jo olevansa kunnossa juoksemalla 150 metrin Suomen halliennätyksen ja sen jälkeen 60 metrin oma ennätys on mennyt uusiksi ajalla 6,73. Louko juoksee viikonloppuna myös 200 metriä ja saa siinä vastaan JKU:n Konsta Alatuvan, joka on aloittanut kautensa vahvasti juoksemalla 150 ja 300 metrin ennätyksensä. Alatupa juoksee Hipposhallissa myös 400 metriä.

Naisten 400 metrin matkalla on luvassa jännittävä juoksu. Aino Pulkkinen, joka hallikauden avauksessaan paransi myös 200 metrin ennätystään, asettuu lähtöviivalle muun muassa Ella Räsäsen, Kristiina Halosen sekä Silja Kemppaan kanssa.

Seiväshypyssä on mukana Suomea MM- ja EM-kilpailuissa edustanut Saga Andersson. Hipposhalleissa kilpailee myös iso joukko nuoria lupaavia urheilijoita.

Hipposhalleihin on vapaa pääsy katsojille.