Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kysely | Opiskeletko unelma-ammattiisi?

Anni Föhr (oik.)

Opiskelen liikuntapedagogiikkaa Jyväskylässä ensimmäistä vuotta. Ainakin tällä hetkellä liikunnanopettaja tuntuu unelma-ammatilta. Tämä ammatti ei ole ollut aina haaveena, mutta lukiossa alkoi ala selvetä. Meillä on koko suku aika urheilullinen ja ukki oli opettaja.

Silja Honkonen

Opiskelen samalla kurssilla kuin Anni. Tämä tuntuu omalta alalta ja olen miettinyt tätä ammattia yläasteelta asti. Meillä on liikunnallinen perhe ja äitini on opettaja.

Sami Pahkala

Opiskelen Liikunnalla. Aikoinaan valmistuin fysioterapeutiksi Seinäjoen ammattikorkeakoulusta. Haluan oppia alasta lisää ja tulin Jyväskylään opiskelemaan maisteriohjelmaan, ja siitä olisi ehkä haaveena jatkaa tohtoriksi. Fysioterapia kiinnostaa minua laajasti, mutta urheilufysioterapia kaikista eniten.

Verna Poikolainen

Opiskelen saksaa pääaineena, sivuaineena ranskaa ja englantia, ja opiskelen opettajaksi. Kielet ovat olleet alusta lähtien mun juttu. Meillä oli asumassa vaihto-oppilaita kodissamme niin kauan kuin asuin kotona. Lähdin opiskelemaan kieliä, joita he ovat puhuneet. Opinnot ovat nyt jo loppupuolella ja olen tehnyt jo opettajan sijaisuuksia.

Sofia Loisti

Opiskelen aikuiskasvatustiedettä viidettä vuotta. Tämä ei ollut haaveeni, vaan piti laittaa hakemukseen jokin toinen vaihtoehto pyrkiessäni yliopistoon. En päässyt opiskelemaan luokanopettajaksi ja aikuiskasvatustiede on osoittautunut hyväksi vaihtoehdoksi. Olisin voinut hakea luokanopettajaksi uudelleen, mutten hakenut. Tämä on kuitenkin mielenkiintoinen ala.