Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kysely | Teetkö yhteistä hyvää eli puhdistatko vaikkapa penkkejä lumesta?

Miia Erkkilä

Yhteistä hyvää tekemistäni on se, että poimin roskia. En säännöllisesti, mutta kerään isoimmat roskat, jos näen niitä. Minulla ei ole muovipussia roskia varten taskussa, mutta vien isot roskat lähimpään roskikseen. Kaupungin ehdotus penkkien puhdistamisesta on hyvä, ja jos niitä osuisi lenkkireittini varrelle, voisin puhdistaakin.

Perttu Hänninen

Olen mukana nuorten jääkiekkojoukkueessa, ja hommaan joukkueelle esimerkiksi pelipaidat. Meillä on kerran viikossa treenivuoro ja olen siellä mukana. En saa työstä korvausta ja palkkioni on hyvä mieli sekä lasten riemu.

Saatan kolata reitin postilaatikolle, kun on paljon lunta.

Pauli Rönn

Hyvä, että ihmiset korjaavat näkemiään epäkohtia. Joskus sellaista tulee itsekin tehtyä. Asun maaseudulla ja auraan satunnaisesti aikaisin aamulla pyörätietä, joka menee päiväkotiin. En saa siitä korvausta. Puhdistan joskus myös reitin postilaatikoille.

Venla Huttunen

On hyvä, että jos ihmisellä on aikaa, hän voi tehdä jotain pientä auttamistyötä. En ole osallistunut talkoisiin, mutta voisin osallistua vaikkapa taloyhtiön talkoisiin. Roskienkeruutalkoot olisi hyvät ja joskus kerään jo nyt muiden roskia roskikseen. Jos on jalkakäytävällä esimerkiksi iso puunoksa, sen voisi siirtää sivuun. Tällaisilla pienillä asioilla voi auttaa muita.