Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kysely: Perjantaina vietetään ”syytä jotakuta muuta” -päivää. Ketä syyttäisit?

Miia ja Joel Virtanen

Kyllä mun syytös liittyy päättäjiin. Että saiskos ne oikeasti sairaanhoitajille ja hoitajille vähän paremmat palkat, jotta HUS:n tilanne paranisi. Niitä mä syytän. Tämä on mulle sydäntä lähellä oleva asia, sillä mun tämä poika tässä oli syksyllä sydänleikkauksessa ja ei varmasti olisi päässyt, jos tilanne olisi tullut kohdalle nyt. Kauheaa ajatella heitä kenellä nyt on tarve.

Mari Karjalainen

Putiniahan tässä on syytetty viimeinen vuosi kaikesta epätoivosta. Sille tilanteelle ei voi kukaan itse mitään, mutta siitä voi jokainen syyttää itseään, jos tuntuu, että sähkölaskut, inflaatio ja muut pilaavat ihan elämän. Sillä kyllähän meillä vaikka Ukrainaan verrattuna on tosi leppoista. Tässä käydään kaupassa ja juodaan pullakahvit.

Mika Kovanen

En osaa sanoa. Ei tule mitään mieleen ja onhan se paha mennä syyttämään ketään. Miksikäs sitä asiat sitä paitsi syyttämälläkään muuttuu. Eivät ne ainakaan parane.

Pentti ja Sirkka-Liisa Palomäki

En syyttäisi ketään. Meillä on täällä Suomessa ja Muuramessa asiat aika hyvin. Tämä Muurame on aika mukava asuinpaikka. Muutettiin tänne vasta kaksi kuukautta sitten. Tällä Eppu-koirallakin on kaikki hyvin, vaikka tänään onkin trimmaus.