Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kalle Rovanperä nähdään ehkä ajamassa rallia kotimaisemissa maaliskuussa

Jyväskylässä järjestetään SM-tason ralli 3.–4. maaliskuuta. Kilpailukeskuksena toimii Killerin ravirata, jossa myös ajetaan perjantaina 3. maaliskuuta yleisöerikoiskoe.

On mahdollista, että rallissa nähdään myös rallin maailmanmestari Kalle Rovanperä. Ainakaan MM-rallin kilpailukalenteri ei tuota vaihtoehtoa suoraan sulje pois, koska viikonloppu osuu Ruotsin ja Meksikon väliin.

Mahdolliseen osallistumiseensa Rovanperä itse antoi myönteisen oloisen vastauksen viikonloppuna, kun mestari nähtiin Killerillä loppiaisraveissa. Rovanperää, joka on mukana myös raviurheilussa, jututti Killerillä rataselostaja Lauri Hyvönen.

Salibandyseura O2-Jyväskylä pelasi viikonloppuna miesten voimin Inssi-Divarissa. Molemmissa otteluissa O2-JKL oli voitossa kiinni, mutta toisessa vastustaja meni lopulta ohi.

Lauantaina Joensuussa Josbaa vastaan O2:n miehet johtivat kolmeen otteeseen ottelua kahdella maalilla, mutta niin vain Josba käänsi kelkan jatkoajalla (6–5).

Sunnuntaina jyväskyläläiset johtivat niin ikään peliä ÅIF:ta vastaan lähes koko ajan, mutta sipoolaiset pusersivat ohi. Lopussa kelkka kuitenkin kääntyi jyväskyläläisille ja O2-JKl punnersi reilun 12–7-voiton.

Jos jotain hyvää viikonlopun peleissä oli, niin maaleja pystyy joukkueessa tekemään moni, oma pää vaan ei pysy puhtaana (13 päästettyä maalia)

Seuran naiset palaavat joulutauolta F-Liigan B-lohkon koitoksiin 14. tammikuuta. Vastaan asettuu tuolloin SaiPa, sarjan kärkijoukkue.

Jalkapalloseura Palokan Riento aloittaa lauantaina 21. tammikuuta Perhefutiksen. Kevään aikana harjoitellaan lauantaisin Savulahden päiväkotikoululla.

Perhefutis on 2–5-vuotiaan lapsen ja hänelle tärkeän, luotettavan aikuisen yhteistä, kiireetöntä tutustumista liikunnan saloihin. Kerhossa opitaan motorisia perustaitoja, kuten tasapainoa, liikkumista ja pallon käsittelyä leikkien, pelien ja temppuratojen avulla. Myös ilman palloa liikutaan ja leikitään.

Mukana oleva aikuinen on mukana kaikessa tekemisessä, joten hiki saattaa tulla molemmille.