Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutta vuotta juhlitaan lasten kanssa

Jyväskylän kaupungin lapsiperheiden uusi vuosi järjestetään lauantaina 31.12. kello 14–17 Mäki-Matin perhepuistossa. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Tunnelmalliseen ulkoilmatapahtumaan saadaan mukaan Juhlaprinsessa-yrityksen Lumikuningatar. Hän on paikalla kello 15–17 ja jakaa nimmarikortteja sekä tulee mukaan yhteiskuviin.

Taika-Petteri tekee kolme esitystä, joissa on valopallojongleerausta, tulitemppuja sekä Jakke Jääkarhu. Esitysajat ovat kello 14.30, 15.30 ja 16.30. Esitysten välillä Taika-Petteri ja Jääkarhu kiertelevät lasten luona. Taika-Petterin esityksissä on tiivis vuorovaikutus yleisön kanssa.

Puistossa on tapahtuman ajan yksisarvisponi, jota voi käydä rapsuttelemassa leikkien yhteydessä.

Grilli on kuumana, joten juhlijat voivat ottaa omat grillattavat mukaan.

Tapahtuman järjestää Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut/Lasten Lysti sekä Mäki-Matin perhepuiston väki.

Tänä vuonna ei ole Kirkkopuistossa uuden vuoden yhteistä juhlaa.

Jyväskylän kaupunki järjestää kuitenkin ilotulituksen vuoden vaihtumisen kunniaksi. Kaupunkilaiset voivat seurata ilotulitusta ympäri kaupunkia kello 00.00.

Jyväskylän kaupunginjohtajan Timo Koiviston uudenvuodenpuhe julkaistaan kaupungin nettisivuilla vuoden viimeisenä päivänä. Jouluvalomaan porot ovat Kirkkopuistossa edelleen ihailtavissa.