Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joulukalenteri | Luukku 24.12.

Suur-Jyväskylän Lehden toimitus:

Outi Elomaa: Kynttilänjalka on pappani, Valde Kuoppalan tekemä. Hän työskenteli aikoinaan Jyväskylän Työväenteatterin, eli nykyisen kaupunginteatterin, lavastamossa. Hän oli puuseppä ja vastasi myös teatterin verhojen avaamisesta. Kynttilänjalka on jouluna keittiössäni. Se kuului jouluperinteisiin jo vanhemmillani. Isä sytytti kynttelikön kolme kynttilää aina jouluna ja toivotti hyvää joulua ennen ruokailua.

Sami Rahkonen, päätoimittaja: Olen aika jouluihminen ja sain perheeltä tämän joulupaidan isänpäivälahjaksi muutama vuosi sitten. Kipuilen usein sen kanssa, että en haluasi vaikuttaa liian kankealta pikkutakki-ihmiseltä. Perheeni tuntee minut hyvin ja ajatteli, että välkkyvä ja vilkkuva joulupaita sopii minulle hyvin. Paidan tekee erityiseksi myös se, että sitä ei voi pestä, joten sen käyttö tulee harkita tarkasti.

Riikka Mahlamäki-Kaistinen: Mun jouluesine on kummitytön koristelema punainen styroksisydän, jonka sain vuosia, vuosia sitten. Pienen ihmisen väkertämästä koristeesta tulee aina hyvä mieli. Kummityttö on nyt jo täysi-ikäinen, mutta sydämen ripustan joka joulu ruokapöydän ylle juhlistamaan joulua. Se saa rinnalleen kankaisia joulusydämiä, joista yksikään ei ole minusta yhtä hieno kuin tämä styroksinen.