Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Palokan Ilolla on harvinaisen vilkas voimisteluviikonloppu tulossa

Vuoden viimeinen iso tapahtuma jyväskyläläiselle voimisteluseuralle Palokan Ilolle on nyt viikonloppuna 10.–11. joulukuuta. Seuralla on kahden päivän aikana peräti neljä isoa tapahtumaa: TanVo Cup, joka on tanssillisen voimistelun kilpailu, Lumo-tapahtuma sekä seuran musikaaliteemaiset joulunäytökset.

Näytöksiä pidetään kaksi ja erillisinä, koska kaikki esiintymään haluavat ryhmät eivät mitenkään mahtuisi yhteen showhun.

Kilpailut järjestetään Huhtasuon yhtenäiskoululla. Kilpailijoita odotetaan paikalle noin tuhat, saman verran on luvassa myös yleisöä. Osa yleisöstä ihastelee esityksiä varmasti streamin välityksellä.

Seuran puolesta Marika Virtanen vastaa tapahtumien järjestämisestä. Apuna hänellä on iso joukko vapaaehtoisia, jotka ylipäätään mahdollistavat tällaiset isot tapahtumat.

Palokan Ilo edistää seurana jäsenistönsä liikuntaharrastusta siten, että mahdollisimman moni voi harrastaa monipuolisesti liikuntaa ja voimistelua eri toiminta- ja tavoitetasoilla.

Seura, virallisesti Palokan Ilo, voimistelu ja liikunta, perustettiin 1979 nimellä Palokan Naisvoimistelijat. Nimiuudistus tehtiin keväällä 2017. "Palokkalaisuudesta" huolimatta seurassa on jäseniä suur-Jyväskylän alueelta.