Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kysely: Tänään on ensimmäinen adventti – nousevatko teillä jouluvalot ikkunaan?

Tapio Klasila, Eero Majanen ja Tomi Koota

Tapio: Ledivaloja kun käyttää niitten kulutus on aika merkityksetön. Eero: Sitten jos tykkää tunnelmasta, voi käyttää kynttilöitä ja tulta. Kaikki lähtee siitä, että mieleen luodaan valoa, jotta ollaan hyvällä mielellä. Käännetään miinukset plussaksi. Tomi: Puihin tulee laitettua valot näihin aikoihin. Koominen juttu tosin on, että otin vasta kuukausi sitten meidän tuijasta jouluvalot pois.

Anu Pellikka

Kyllä minulla on tapana laittaa jouluvaloja. Ainakaan tällä hetkellä sähkönhinta ei vaikuta valojen käyttöön. Ulkona puissa valot jo on, mutta nyt olisi tarkoitus laittaa myös ikkunoihin. syksy on ollut niin pimeä, että on tarvinnut ulos laittaa jo vähän lisää valoa.

Tuovi Räisänen

Ei ehkä vielä, vähän myöhemmin. Minulla on led-valoja, enkä aio uusia hankkia. Pidän siitä, että eivät ole valtavan prameita vaan tuovat hillitysti vähän valoa talveen.

Leena Kankainen

Minulla on ulkona ollut öljykynttilä lyhdyssä palamassa jo pitkään. Se palaa monta vuorokautta putkeen ja antaa tosi nättiä valoa. Sitten mulla on yksi perinteinen sähkökynttelikkö ja pattereilla toimivia valoja. Ei kulu sähköä ja patterivaloista tulee ihan kivat valot.