Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Futsalissa koettiin kiihkeä paikallisderby viikonloppuna kun vastakkain olivat Jyväskylän Kylteriveljet ja FS Feeniks

Viikonloppuna pelattiin Jyväskylässä kiihkeä paikallisderby miesten futsalissa. Ei, ei. Vastakkain eivät olleet liigan Kampuksen Dynamo ja Liikunnan Riemu vaan Jyväskylän Kylteriveljet (JKV) ja Futsalseura Feeniks lajin kakkostasolla. Ottelun voitti FS Feeniks 2–3 (2–2).

Kuten numerot kertovat, ottelu oli tasainen, mutta FS Feeniks loi enemmän vaarallisia tilanteita. Etenkin Santeri Paltamaa oli kotijoukkuueelle vaikea pideltävä. Vastaavasti JKV:n maalivahti Matias Rissanen saattoi olla ottelun paras pelaaja pelastaen monta vaaratilannetta.

Kylteriveljien, joka on Liikunnan Riemun tapaan akateeminen seura, ja FS Feeniksin kohtaaminen on pelaajien mukaan Se Juttu Futsal-Kakkosen itäisessä lohkossa, vaikka lohkossa on muitakin keskisuomalaisia joukkueita. Seurat ovat pisimpään sarjaa pelanneita.

Mistä oikein on kysymys näiden seurojen ja joukkueiden kohdalla selviää myöhemmin Suur-Jyväskylän Lehden reportaasista, joka kertoo muun muassa, miksi jalkapallosta tutut Tatu Hoffren (JJK) ja Matias Sarlin (FCV) huhkivat lauantaiaamuna Hippoksen uumenissa futsalpallon kanssa.