Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Antti Tuiskun keikka peruuntui lauantaina PikkujouluCircuksessa

Paviljongista palataan myöhemmin mahdollisiin lippuhyvityksiin.

Antti Tuiskun Keikka lauantain PikkujouluCircuksessa on peruttu tänään, perjantaina, sairastapauksen vuoksi.

Artisti kertoo Instagram-tilillään joutuvansa raskain mielin kertomaan omasta sairastumisestaan ja Jyväskylän keikan peruuntumisesta.

– Sanomattakin selvää, että tällainen harmittaa valtavasti, mutta juuri nyt keskitys täysillä lepoon ja toipumiseen, Tuisku kirjoittaa.

Antti Tuisku on lopettamassa esiintyvän artistin uraansa ja lauantaisen keikan piti olla Tuiskun viimeinen Keski-Suomen keikka.

PikkujouluCircuksen järjestäjä Jaana Kiilamaa Jyväskylän Messuilta kertoo, että Paviljongissa pyrittiin löytämään Tuiskun tilalle toinen pääesiintyjä.

− Suomessa eletään kuuminta pikkujoulukautta ja suuri määrä artisteja on kiinnitetty näihin tapahtumiin. Emme valitettavasti saaneet näin lyhyellä varoitusajalla ketään muuta artistia tilalle, Kiilamaa kertoo.

Tapahtuman järjestäjät ymmärtävät, että monet lipun ostaneista olivat tulossa tapahtumaan erityisesti Antti Tuiskun keikan takia.

− PikkujouluCircuksessa esiintyvät myös huippuartistit Erin ja Anssi Kela. Illan aikataulua muokataan vielä esiintymisten suhteen ja tämä vahvistetaan mahdollisimman pian. Mahdollisiin lippuhyvityksiin palaamme myöhemmin, Kiilamaa sanoo.

PikkujouluCircus on Jyväskylän Messujen järjestämä pikkujoulufestivaali, joka järjestetään vuosittain messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa. Se on yksi Suomen suurimmista pikkujoulutapahtumista, johon odotetaan tänä vuonna noin viittätuhatta kävijää.

Tapahtumassa esiintyvät lauantaina 19.11. Erin, Anssi Kela ja housebändi PopKorn.