Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jyväskylän luistelukausi käynnistyy ihan pian

Viitaniemen ulkotekojäärata avautuu kuntalaisten käyttöön perjantaina 18.11.

Jyväskylän kaupungin Viitaniemen ulkotekojäärata avataan luistelijoiden käyttöön kuluvalla viikolla. Vaajakosken, Pohjanlammen ja Palokan ulkotekojääradoille pääsee luistelemaan marras-joulukuun taitteessa.

Puistokoulun ulkojää jäädytetään ulkotekojäänä talvikaudella 2022–2023. Puistokoulun ulkotekojään avautumisesta tiedotetaan erikseen liikuntapalvelujen verkkosivuilla.

  Arkipäivisin ulkotekojääratoja käyttävät koulujen ja päiväkotien oppilaat. Ulkotekojäillä järjestetään kaikille avoimia ja maksuttomia yleisöluisteluvuoroja. Viitaniemen yleisöluisteluvuoroilla on erikseen osoitetut alueet mailalliseen pelaamiseen ja mailattomaan luisteluun.

Palokan, Vaajakosken ja Pohjalammen kentillä on omat vuorot sekä mailalliseen pelaamiseen että pelkkään luisteluun. Puistokoulun kentällä vuorot on varattu pelkästään luistelulle. 

Innokkaita luistelijoita kannustetaan seuraamaan tekojäiden Timmi-varauskalenteria, jonne tullaan merkitsemään tulevalla talvikaudella vakituisten yleisövuorojen lisäksi viikonloppujen mahdolliset ylimääräiset yleisöluisteluvuorot.

Ylimääräiset yleisöluisteluvuorot merkitään varauskalenteriin viikon alussa. Tekojäiden vapaita luisteluvuoroja on osoitteesta https://etimmi.jyvaskyla.fi/WebTimmi/#/5

  Ulkotekojääratojen aukioloajat, yleisöluisteluvuorot ja poikkeusaukioloajat löytyvät liikuntapalvelujen verkkosivuilta osoitteesta www.jyvaskyla.fi/liikunta/luistelu