Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kysely | Ahdistaako marraskuun hämäryys ja kaipaatko piristysvinkkejä?

Elina Ruohoranta

En koe tätä kovin synkkänä aikana. Minusta tämä on mukava aika, kun tulee pimeää ja pääsee tavallaan piiloon. En ole koskaan ollut marraskuun harmaata vastaan.

Tosi monille tämä on kuitenkin vaikea aika. Piristän itseäni sillä, että syön ja juon hyvin, myös liikkuminen ja ulkoilu auttavat. Jos en niitä noudattaisi, en tiedä voisinko yhtä hyvin kuin nyt.

Kirsi Liuska

Tarvetta piristykselle on. Pimeä aika väsyttää, joten käyn urheilemassa, joogaamassa ja teen käsitöitä paljon, islantilaiset villapaidat ovat intohimoni. Tärkeää on myös ystävien tapaaminen. Olen vuorotteluvapaalla ja pystyn liikkumaan ulkona valoisaan aikaan. Nyt on virtaa sen vuoksi ihan eri tavalla. Myös vitamiineista on ollut apua.

Tuula Paananen

Minua ahdistaa marraskuun pimeys. Asun korvessa ja lähin naapuri on kilometrin päässä. Seurakunnassa mukana olo ja ihmisten kohtaaminen arjen keskellä on minulle tärkeää. Niistä saan paljon virtaa. Perhe on minulle läheinen. En ole masentuvainen tyyppi, mutta nyt olen laittanut lyhtyjä ulos moneen paikkaan, että tulee valoa.

Manu Lindqvist

En ole huomannut, että olisi vielä erityisen pimeää ulkona. Siinä kohtaa, kun on todella pimeää, alkaa varmaan tuntua vähän ankealta. Silloin pyrin olemaan valoisan aikaan mahdollisimman paljon ulkona. Olen huomannut, että netissä on piristysvinkkejä, mutta en ole lukenut niitä.