Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jyskän Varastomyymälästä tulee Tokmanni ensi vuoden aikana

Tokmanni on ostanut Jyskän Varastomyymälä Oy:n liiketoiminnan Jyväskylän Jyskästä. Asiasta tiedotettiin perjantaina 11.11.

Jyskän Varastomyymälä viettää parhaillaan 37-vuotissynttäreitään. Hankittavan liiketoiminnan liikevaihto oli 7,2 miljoonaa helmikuussa 2022 päättyneellä tilikaudella. Myymälätoiminto siirtyy Tokmannin haltuun 1.1.2023 alkaen, ja myymälä uudistetaan Tokmanni-ketjumyymäläksi ensi vuoden aikana.

Noin 5 500 neliön suuruinen myymälä työllistää noin 20 työntekijää. Myymälän nykyiset työntekijät siirtyvät vanhoina työntekijöinä Tokmannin palvelukseen.

Tällä hetkellä myymälän valikoimaan kuuluu yli 70 000 tuotetta.

Myymälärakennus on laajennettu vuonna 2011. Tokmanni käynnistää myymälän uudistamisen suunnittelun välittömästi. Tokmannin tavoitteena on päivittää myymälän liiketoiminta Tokmanni-brändin ja -konseptin mukaiseksi ensi vuoden aikana.

Tokmannilla on entuudestaan Jyväskylässä kaksi Tokmanni-myymälää, toinen Seppälänkankaalla ja toinen kauppakeskus Forumissa. Tokmanni on tehnyt sopimuksen myös uuden myymälän avaamisesta Keljon kauppa-alueelle.