Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kysely: Sunnuntaina vietetään isänpävää – mitä sinulle tulee mieleen sanasta isä?

Elina Marjonen

Turva, koti, musiikki ja ehkä vielä lihansyönti. Kotona vietetään isänpäivää aamukahviperinteen kanssa eli tuomalla kahvit sänkyyn. Oma isäni on jo kuollut. Häntä tulee muistettua isän kuvan ja kynttilän kanssa.

Marjo-Seli Lammi

Edesmennyt ja liian nuorena lähtenyt. Ne tulevat ensimmäisinä mieleen. Isä kuoli jo 40 vuotta sitten. Sytytän hänen muistolleen isänpäivänä kynttilän.

Teemu Pölkki

Tuki ja turva, ja tietty varmuus elämässä. Ei kai oikein paljon muuta. Ne on ne tärkeimmät asiat mitä tulee mieleen. Vietän isänpäivää menemällä siskon ja isän kanssa veljen luo Helsinkiin. En tiedä yhtään mitä on siellä meille ohjelmaksi suunniteltu.

Heli Kallio-Lampinen ja Pekka Lampinen

Perheen pää – ehdoton pää – lahjakas, vitsikäs. Omasta isästä ja aviomiehestä nousee mieleen hyvin erilaisia asioita. Omasta isästä tulee mieleen moottorisaha ja aviomiehestä sähköbasso. Me lähdemme isänpäivänviettoon mun vanhojen vanhempien luo. ”Ollaan siellä kolmen sukupolven voimin”.

Jukka Hulkkonen

Itsehän sitä isänä tulee isästä mieleen ja sitten oma isä tietenkin. Vietän isänpäivää poikani luona. Hän oli paras isänpäivälahja 29 vuotta sitten, sillä hän syntyi juuri isänpäivänä.