Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kirjamessujen ohjelma on nyt julkaistu – kulttuurin supermessu tuo Paviljonkiin esiintyjiä Esa Saarisesta Mika Aaltolaan ja Helena Petäistöstä Esko Ahoon

Paviljongissa vietetään 25.-27.11. Kirja-, Ruoka- Viini, Joulu-, Lahja- ja käsityömessuja.

Monen teeman tapahtumaviikonloppu järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 25.−27.11., kun hallit täyttyvät jo perinteiseen tapaan Kirja-, Ruoka & Viini - sekä Joulu, Lahja & Käsityö -tapahtumista. Kaikille messuille pääsee samalla lipulla. Kulttuurikaupunki Jyväskylä näkyy tapahtumassa tänä vuonna entistä monipuolisemmin, kun paikalliset kulttuuritoimijat järjestävät ohjelmaa messuille.

Kirjamessujen ohjelma on nyt julkaistu. Messuilla esiintyvät muun muassa Esko Aho, Heli Laaksonen, Helena Petäistö, Elina Hirvonen, Esa Saarinen, Antti Tuuri ja Riikka Pulkkinen. Luvassa on monipuolinen kattaus haastatteluja ja paneelikeskusteluja. Tapahtuman avaa tiede- ja kulttuuriministeri Petri Honkonen.

Suomen Kirjasäätiö jakaa Finlandia-palkinnot vuosittain kolmessa kategoriassa. Jyväskylän Kirjamessuilla jokaiselle kategorialle järjestetään oma paneelikeskustelunsa. Lauantaina yleisölle esitellään lasten- ja nuortenkirjallisuuden ehdokkaat toimittaja Eila Tiaisen johtamassa paneelissa. Kulttuuritoimittaja Seppo Puttonen vetää kaunokirjallisuuden Finlandia-keskustelua lauantaina ja sunnuntaina toimittaja, kirjailija Juha Roiha esittelee tietokirjallisuuden ehdokkaat.

Ruokamessuilla näytöskeittiötä emännöi Maija Silvennoinen. Viinimessujen erikoisuutena on tänä vuonna samppanjabaari, jossa maisteltavana on lähes 30 eri samppanjaa. Ruokamessujen ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Joulu, Lahja & Käsityö -messuilla virittäydytään joulutunnelmaan ja tutustutaan joulun herkkuihin ja lahjaideoihin.

Viinimessut ovat avoinna 25.11.−26.11. Kirja- ja Ruokamessut sekä Joulu, Lahja & Käsityö -messut ovat avoinna 26.11.−27.11.

Supermessuviikonloppu Paviljongissa 25.-27.11. Tutustu kirjamessujen ohjelmaan Paviljongin sivuilla.