Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tätä on odotettu: Kortepohjan kirjasto avaa ovensa keskiviikkona

Kortepohjan kirjasto pääsee avaamaan ovensa asiakkaille keskiviikkona 2.11. kello 13. Kirjasto sijaitsee osoitteessa Kartanonkuja 4 ja ostoskeskuksen parkkipaikka on asiakkaiden käytössä.

Avajaispäivä on itsessään juhla, sillä kirjaston avaamista on odotettu pitkään.

– Olemme erittäin iloisia, että monivaiheinen rakennus- ja kalustusruljanssi alkaa olla ohi ja pääsemme normaaliin rytmiin. Kiitos kaikille asiakkaillemme kärsivällisyydestä. Opettelemme uusien tilojen haltuunottoa yhdessä, kirjaston johtaja Kirsi Lähde iloitsee.

Kortetalossa sijaitseva kirjasto on alueensa yhteinen keskus, josta löytyvät lainattavan aineiston lisäksi esimerkiksi hiljaisen työskentelyn tilat, pelihuone ja Satuluola tähtitaivaineen. Kirjastolla on myös uusia asiakastabletteja, joille on ladattu lehtiä.

Kirjaston palautusluukku on Nuorisotilan puoleiselta seinältä. Luukulle on selkeä opastus ja se on käytössä heti avaamispäivästä alkaen.

Kortetalon tiloissa toimii myös Kortepohjan päiväkotikoulu. Iltaisin järjestetään toimintaa myös nuorisolle ja alueen asukkaille.

Omatoimikirjasto otetaan käyttöön vasta myöhemmin. Omatoimikirjaston avaamisesta tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla sekä Kortepohjan kirjaston Facebook- ja Instagram-tileillä.

Kortepohjan kirjaston aukioloajat ovat maanantaista keskiviikkoon kello 13–19 sekä torstaina ja perjantaina kello 10–16.