Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kysely: Mitä kaipaat Jyväskylän keskustaan vai onko täällä jo kaikki mitä tarvita saattaa?

Kimmo Blomberg

Keskustassa tulee käytyä nykyisin vain ravintolassa ja elokuvateatterissa. Nytkin ollaan menossa elokuviin. Mitä täällä ei ole, löytyy jostain muualta. Näin ruuhkavuosia eläessä ei oikein muuta täältä tarvitse, kun ei ole aikaa kaupungilla oleilla. Elokuvateatteri on tosi tärkeä.

Maija Sihvonen

Liike-elämä täällä on vilkastunut ja siitä en ole huolissani, mutta rakentaminen keskustaan on mennyt liian pitkälle. Olen asunut keskustassa nyt 10 vuotta ja täytyy sanoa, että olisinkohan muuttanut tänne, jos olisin tiennyt mitä kaikkea ja kuinka tiheään tänne rakennetaan. Meidän lähel le tulee 16-kerroksinen talo. Kyllä se rakennustyömaitten keskellä asuminen vaikuttaa asumisviihtyvyyteen.

Parasta keskustassa on tuo ihana varpus-veiston roskiksen alla.

Irja Valkonen ja Pirjo Laitinen

Aika ankea ja tyhjä tämä tällä hetkellä on. Tuntuu, ettei ole oikein mitään. Kato nyt noita tyhjiä ikkunoita. Joitakin kahviloita on, mutta keskusta ei ole elävä. Kaivattaisiin kivoja pikkuputiikkeja. Vaatekauppoja voisi olla jotain muitakin kuin ketjuliikkeitä, vaikka niissäkin kyllä ihan hyviä on.

Lotta Piispanen

Ei olla kymmeneen vuoteen asuttu täällä. Ollaan nyt käymässä lomalla. Sanoisin, että keskusta ei ole muuttunut paljon, mutta aika paljon oli liiketiloja tyhjillään. Se on vähän harmi, mutta muutoinhan tässä on kaikki kivasti lähellä.

Veli-Matti Ruotsalainen

Selkänojallisia istuimia saisi olla enemmän ja lisää ymmärrystä meitä senioreja kohtaan. Ihmisyyttä ja tasa-arvoa. Sitä lisää keskustaan.

Lopuksi mielipiteensä antaa vielä nimettömänä pysyvä entinen jyväskyläläinen.

– Olen ollut täällä 40 vuotta sitten viimeksi, että siitä ajasta keskusta on kyllä mennyt hienoon suuntaan, hän nauraa.