Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilokiven ”vasara klubilla” voimapoppia punkilla, stand up -illassa naisvoimaa

Yliopiston kampusalueen sydämessä ­sijaitseva Ilokivi on monipuolinen ­tapahtumatarjoaja.

Ilokiven Hammer Club tarjoaa tulevana lauantaina voimapoppia ja suomenkielistä punkkia. Esiintymään saapuva Aino & Hajonneet on vuonna 2020 perustettu yhtye, jonka musiikilliset juuret ovat bändin luonnehdinnan mukaan melodisen suomipunkin ja indierockin risteyksessä, jossa aamun ensimmäistä bussia odotellessa sydänsurut, mustelmat ja unelmat tarjoillaan suoraan pullosta juuri sellaisenaan.

6-henkisen yhtyeen solistina toimii Aino Laakso. Keravalta kotoisin oleva yhtye julkaisi viime vuonna Svart Recordsin kautta debyyttialbuminsa Hullui unelmii ja siirtyi julkaisukiertueensa jälkeen legendaariseen Stupido-ohjelmatoimistoon, jonka riveihin kuuluu muun muassa Suomi-punkin grand old man Pelle Miljoona. Aino & Hajonneet ei ole esiintynyt aikaisemmin Jyväskylässä.

Ilokiven Hammer Club esittelee artisteja, jotka clubin määritelmän mukaan ”iskevät kuulijaansa lekalla päähän”.

Perjantain stand up -illassa Ilokiven lavan valtaa All Female Panel eli vain naisista muodostuva koomikkojen joukko, Saana Peltola, Helena Pöllänen, Johanna Tohni ja Inka Valima. Nämä All Female Panelin koomikot ovat niittäneet mainetta sekä esiintyjinä että kirjoittajina komediaklubien ja -festivaalien lisäksi myös televisiossa, teatterissa ja radiossa.