Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kirrin eritasoliittymän rampilla asennetaan melukaiteita 24.10. alkaen – etelään lähtevä ramppi on suljettu kahtena yönä

Kirrin eritasoliittymässä asennetaan maanantaista 24.10. alkaen melukaiteita Kirristä etelään lähtevälle rampille päivisin kello 6–18. Työt valmistuvat torstaihin 27.10. kello kuuteen mennessä. Kahtena yönä ramppi on kokonaan suljettu ajoneuvoliikenteeltä, ja opastettu kiertotiereitti on käytössä.

Töiden aikaan rampin kiihdytyskaista on lyhyempi kuin normaalisti. Moottoritiellä on voimassa alennettu nopeusrajoitus 80 km/h.

Kahtena yönä Kirrin eritasoliittymän etelään lähtevä ramppi suljetaan kokonaan liikenteeltä ajettaessa Puuppolantien suunnasta kohti Jyväskylää. Ramppi on suljettu 25.–26.10. välisenä yönä kello 18–6, samoin 26.–27.10. samaan aikaan. Moottoritiellä on tällöinkin alennettu nopeusrajoitus 80 km/h. Eritasoliittymän muut rampit ovat normaalisti käytössä.

Rampin ollessa suljettuna Jyväskylään kulkeva liikenne ohjataan Puuppolantien suunnasta kulkemaan Kirrintien ja Saarijärventien kautta Palokan eritasoliittymään. Kauempaa Puuppolantietä pitkin tulevat ohjataan jo Lintukankaan eritasoliittymästä moottoritielle.