Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vielä ehtii Valon kaupunkiin – aikataulu muuttuu viimeisiksi illoiksi

Suuren kysynnän ja pimenevien iltojen vuoksi Jyväskylässä meneillään olevan Valon kaupunki -tapahtuman ohjelmat alkavat torstaista lähtien jo tuntia aikaisemmin, eli valoteokset ovat päällä jo seitsemältä alkaen.

Myös Ylistön sillan vierellä sijaitseva Tanssivat vedet –valoshow on alkaa jo seitsemältä. Perjantaina ja lauantaina esityksiä on puolen tunnin sijaan 15 minuutin välein kello 20–22.

Viimeisinä tapahtumailtoina perjantaina ja lauantaina Linkin nonstop-liikenne vie 15 minuutin välein Jyväskylän keskustasta Mattilanniemeen kello 19.–23.15. Ensimmäinen nonstop-vuoro lähtee Asemakadulta Keskusta 6 –pysäkiltä.

Tapahtuman aloitusviikonlopusta poiketen Linkki-matkat ovat maksullisia. Alle 7-vuotiaat lapset matkustavat Linkki-liikenteessä vanhempiensa seurassa ilmaiseksi. Myös pientä lasta vaunuissa tai rattaissa kuljettavan henkilön matkustus on maksutonta. Linja-autoon mahtuu kerralla 1–2 vaunut tai rattaat.

Valon kaupunki -tapahtuma jatkuu vielä lauantaiyöhön 8.10. kello 24 asti. Koko tapahtumaohjelma löytyy myös Valon kaupungin verkkosivuilta