Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kysely | Minkä kouluarvosanan annat Höyhenelle?

Ossi Ruotsalainen

Teos on parempi kuin odotinkaan. Oikeastaan teos on täydellinen. Annan numeron 9. Paikka Hippoksella on Matti Nykäsen muistomerkille hyvä. Tänne on helppo tulla ja ihmiset tulevat varmasti paljon katsomaan teosta. Jos muistomerkki olisi sijoitettu Laajavuoreen, se olisi aika syrjässä. Kun Hippos vielä rakentuu, teos sopii hyvin muuhunkin liikuntateemaan.

Esko Vuorinen

Annan numeroksi 8,5 sen pienen virheen vuoksi. Minusta tämä on mukavan näköinen. Kun taiteilija avasi enemmän sitä, miten hän näkee sukset ja liitoon lähdön, tajusin teoksen symboliikkaa paremmin. Kun on puhuttu näköispatsaasta, minusta on hieno, että muistomerkissä on nyt Matin kuva.

Merja Vuorinen

Minusta muistomerkki on täydellinen. Annan arvosanaksi 10. Teos puhuttelee monella tavalla. Teoksessa näkyy Matin elämä monella tavalla. Näkyy hänen harrastuksensa ja suuret saavutukset. Vaikka se on tavallaan höyhen, sukset tekevät siitä tietyllä tavalla raskaan. Matinkaan elämä ei ollut kepeä. Hän oli superupea urheilija ja siksi teoksen sijainti on hyvä.

Tiina Salonmaa

Tykkään teoksesta paljon ja annan sille 9. En pidä näköispatsaista, ja tässä on keveyttä ja suksiteema on hyvin ideoitu. Sukset sopivat hyvin höyhenen teemaan. Tykkään tästä paikasta tosi paljon, se on valittu hyvin. Teosta parjattiin etukäteen paljon, ja sen vuoksi halusin tulla katsomaan millainen se on.