Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viikonloppuna on tarjolla Timanttia sekä Omenaadia

Petri Laaksosen monipuolisen sävellystuotannon laulut ovat vuosien varrella tulleet tutuiksi laajalle yleisölle. Tänä vuonna 60 vuotta täyttänyt Laaksonen haluaa juhlia sitä yhdessä kuulijoidensa kanssa konsertoiden ympäri Suomen maan. Parhaillaan hän työstää uutta albumia.

Jyväskylässä hän konsertoi Timanttia -konsertilla sunnuntaina 4.9. kello 16 Sepän Kipinässä.

Omenaadi-kävelykonserttipäivä järjestetään Jyväskylän Köhniöllä jo 9. kertaa. Omenaadin idea on nauttia kolmesta eri kotikonsertista tunnelmallisella rintamamiestaloalueella. Konserttipaikat sijaitsevat Köhniöllä kävelymatkan päässä toisistaan. Kaikki kolme konserttia esitetään kolmesti, jolloin yleisö voi kuunnella konsertit valitsemassaan järjestyksessä. Konserttipaikkojen osoitteet ovat Köhniönkatu 46, Luttoskatu 8 ja Loukkukatu 17.

Tämän vuoden Omenaadi koetaan sunnuntaina 4.9. kello 13, 14 ja 15. Jokaisen konsertin kesto on noin 30 minuuttia. Tauolla yleisö ehtii siirtyä seuraavaan konserttipaikkaan. Konsertit ovat maksullisia.

Elävä musiikki

Ainola

Su 4.9. Terhi Matikainen

Bar Unelma

La 3.9. Timo Rautiainen & Jussi Lampi

Harry’s

Pe–la 2.–3.9. Nicky Rothen duo

Ilokivi

La 3.9. Scars of Solitude, Trauma Fielt & Distress of Ruin

Kuikan lava

Pe 2.9. Jyrki Nurminen & Sävel

Lutakko

Pe 2.9. Lauri Haav, Vepu

La 3.9. Bokassa, Planet of Zeus

Ke 7.9. Vader, Hate, Thy Disease, The Noctambulant, Takalaiton

Peurunka

Pe 2.9. 22 Pistepirkko & Maustetytöt

Poppari

Pe 2.9. Melodisen popin Musaklubi

La 3.9. Jazz Jkl Live

Revolution

Pe 2.9. Iholla-ilta: Kalevauva.fi

Rhea

La 3.9. Pelle Miljoona

Sepän Kipinä

Su 4.9. Petri Laaksonen

Vaajakosken urheilutalo

Su 4.9. Jussi Roponen

Vesilinna

Ma 5.9. Marianne Mäenpää

Elävän musiikin palstalle sekä Menot-sivulle voi lähettää keikka- ja konserttitietoja osoitteeseen toimitus@sjl.fi. Tiedot tulee lähettää viimeistään edellisen viikon perjantaina, jos on toiveena saada tieto seuraavan keskiviikon lehteen. Tarjolle voi laittaa myös lisätietoja ohjelmistosta sekä valokuvan.