Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lounaispuiston kesän viimeisellä festarilla soi jazz ja virtaa viini, joka ei lopu kesken

Jyväskylän Lounaispuisto täyttyy loppuviikolla viinin ja jazzin ystävistä, kun puistossa järjestetään Wine Garden 26.–27. elokuuta.

– Fiilis on tapahtumassa keskiössä. Venetsialaishengessä puistoon tulee upea valaistus. Edellisen kerran, kun tapahtuma järjestettiin vuonna 2019, oli todella lämmintä ja moni sanoi, että tuntui kuin olisi ulkomailla ollut, kertoo tapahtuman järjestäjä Roosa Pihlajamäki.

– Luvassa on tunnelmallista menoa ja yhdessä nautiskelua. Tapahtumassa voi sekä ottaa aikaa itselle tai tutustua muihin, jatkaa toinen järjestäjä Satu Virransalo.

Wine Garden pitää sisällään kaksi päivää jazz-konsertteja ja erilaisiin viineihin tutustumista. Lounaispuistossa esiintyvät muun muassa Aili Ikonen, Tuomo sekä räppäri Paleface yhdessä Jyväskylä Big Bandin kanssa.

Tänä vuonna tapahtumaan on tarjolla kaksi erilaista lipputuotetta, joissa toisessa on huomioitu jazzinnälkäiset ja toisessa viininjanoiset. Peruslipun lisäksi tarjolla on enemmän viinistä kiinnostuneille edullisempi lippu, jolla näkee vähemmän konsertteja.

Kesällä uutisissa on kerrottu tapahtumista, joissa kävijämäärä on yllättänyt ja viini on loppunut kesken.

Pihlajamäki lupaa, että Lounaispuistossa ei niin pääse käymään.

– Olemme varautuneet niin, ettei viini varmasti lopu.