Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mattilanniemeen tulee harrastajien toiveesta tankotanssitankoja

Kuntoilumahdollisuudet Jyväsjärven rantaraitin varrella paranevat entisestään, kun Halssilan uimarannalle, Sulkulaan, Tourujoen suulle ja Mattilanniemeen rakennetaan uudet kuntoilupisteet. Rakennustyöt käynnistyivät Rantaraitin tuntumassa maanantaina 15.8. ja valmistuvat syksyn aikana.

Halssilan uimarannalle, Sulkulaan ja Tourujoen suulle koirien uimapaikan läheisyyteen sijoitetaan 1–3 kuntoilulaitteen kokonaisuuksia. Halssilan kuntoilupisteeseen tulee venyttelykeskus. Tourujoen kuntoilupisteeseen tulee samoinvenyttelykeskus, jossa on muun muassa leuanvetotanko ja puolapuut.

Mattilanniemeen sijoitetaan käyttäjien toivomuksesta kaksi 2,5 metrin tankotanssitankoa. Tangot asennetaan valettavalle turva-alustalle, joka on miellyttävä alusta paljain jaloin harrastettavalle tankotanssille.

Sulkulan kuntoilupiste muodostuu kahdesta eri alueesta, joista toinen on varattu kuntoiluvälineille. Tietoisen läsnäolon alue soveltuu esimerkiksi pilateksen harjoittamiseen.