Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lauantaina Harjulla soi rokki – Ressu Redford lupaa laulaa hittejä

Ressu Redford näkee Jyväskylän Harjun Stadioniin uudesta kulmasta tulevana lauantaina.

– Olen joskus käynyt Harjulla katsomassa JJK:n ja TPS:n välistä jalkapallo-ottelua, kun se oli vielä mahdollista, hän kertoo.

Tällä kertaa Ressua ei nähdä katsomossa, vaan hän nousee kahdeksan aikoihin Harjurokin lavalle. Harjulla hän lupaa esittää yleisölle hittejä ja tuttuja kappaleita.

– Olen itse käynyt keikoilla, joissa soitetaan hittejä ja tunnettuja biisejä ja keikoilla, joissa vältetään hittejä. Ihmiset ovat pettyneitä, jos hittejä ei soiteta. Ei niin kannata tehdä. Tässä ollaan sen verran yleisön palvelijoita, ettei haluta, että jengi pettyy.

– Noin tuntiin ei saada mahtumaan kaikkia hittejä, mutta kova meteli on varmasti, hän lupaa.

Ihmiset ovat pettyneitä, jos hittejä ei soiteta. Ei niin kannata tehdä. Tässä ollaan sen verran yleisön palvelijoita, ettei haluta, että jengi pettyy.

Ressu Redford

Redford osallistui pari vuotta sitten Vain elämää -televisio-ohjelmaan, jossa artistit viettävät yhdessä aikaa ja esittävät toistensa kappaleita. Redfordin mukaan ohjelman ansiosta osa löysi hänet uudelleen ja monet nuoret ensimmäistä kertaa.

Jyväskylässä yökerho London ja Paviljonki ovat artistille tutumpia paikkoja, mutta odotukset Harjun ulkoilmakeikasta ovat jokseenkin samat kuin miltä tahansa keikalta.

– Ihmisille soitetaan ja melkein kaikki osaavat laulaa mukana.

Toista kertaa järjestettävän Harjurokin lippukauppa on käynyt viime vuotta vilkkaammin.

– Yritysmyynti on onnistunut hyvin, mutta yksittäiset lipunostajat ostavat vasta lähempänä tapahtumaa. Kauppa käy koko ajan, joten olemme luottavaisin mielin, kertoo tapahtuman järjestävän jalkapalloseura JJK Jyväskylän myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalainen.

Paikoista ei tule pulaa, sillä Harjun stadionille mahtuu Vesalaisen mukaan 17 000 ihmistä.

– Istumapaikkojakin on 2 500 katsomossa, joten koko tapahtumaa ei tarvitse seistä. Ja katsomokin on anniskelualuetta, hän vinkkaa.

JJK on koonnut tapahtuman ympärille ammattilaisista omaa organisaatiota. Samalla syntyy valmis sapluuna, jota on helppo monistaa. Järjestelyissä käytössä on esimerkiksi tapahtumanhallintajärjestelmä ja oma tuotantopäällikkö. Urheiluseuran tehtäväksi on jäänyt tapahtuman myynnistä ja markkinoinnista vastaaminen.

Vesalaisen mukaan Harjurokilla on jo hyvä kaiku musiikkipiireissä, vaikka tapahtuman lanseeraus viime vuonna oli sateinen.

– Ympäristö on jotain muuta kuin betoniviidakkoa, ihmiset olivat todella hyvällä mielellä ja Harjulla toimii myös akustiikka, hän listaa.

Harjurokissa Jyväskylän Harjun stadionilla lauantaina 20.8. esiintyvät Mariska, Ressu Redford ja Happoradio.