Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jyväskylän keskustassa kunnostetaan katuja iltaisin ja öisin

Jyväskylän Yrjönkadulla, Puistokadulla, Ritopohjantiellä ja Lohikoskentiellä tehdään yöajan jyrsintä- ja päällystystöitä 15.8. alkavalla viikolla.

Yrjönkadulla jyrsitään huonokuntoista päällystettä maanantaina 15.8. Turvallisuussyistä työ tehdään ilta- ja yöaikana kello 19–06. Jyrsintätyön aikana Yrjönkatu on suljettu, samoin se suljetaan 22.8. alkavalla viikolla tehtävän päällystystyön aikana.

Jyrsintöjä ja päällystystöitä tehdään 15.8. alkavalla viikolla ilta- ja yöaikaan myös Puistokadulla, Palokan Ritopohjantiellä ja Lohikoskentiellä. Jyrsintätöiden jälkeen aloitetaan katujen asfaltointi, joka tehdään vilkasliikenteisissä kohteissa yötyönä. Päällystystöiden aikaan kadunvarsipysäköinti estyy.

Runsaat vesisateet voivat viivästyttää katujen uudelleen päällystämistä. Tavoitteena kuitenkin on, että kadut ovat mahdollisimman lyhyen ajan jyrsityllä pinnalla.

Työstä aiheutuva haitta pyritään aina minimoimaan. Jyväskylän kaupunki pahoittelee työstä aiheutuvaa, väliaikaista melu- ja muuta haittaa.