Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Midnight Hawks taituroi Jyväskylän MM-rallissa; keskiviikkona Kuokkalan silta suljetaan 21 minuutiksi

Ilmavoimien virallinen taitolento-osasto Midnight Hawks lentää Jyväskylässä perjantaina 5.8. kello 14 ennen Harjun erikoiskoetta.

Neljällä Hawk-suihkuharjoituskoneella lentävä ryhmä on esitellyt Ilmavoimien lentotoiminnan huippuosaamista koti- ja ulkomaisissa ilmailutapahtumissa vuodesta 1997 lähtien. Ohjaajat ja tukihenkilöstö ovat sotilasilmailun ammattilaisia Ilmasotakoulun Hävittäjälentolaivueesta 41 Jyväskylän Tikkakoskelta.

Perjantain esitys tapahtuu Jyväsjärven päällä, ja sen paras katselupaikka on Paviljongin kohdalla.

Näytöksen jälkeen ryhmä poistuu tekemällä ylilennon Harjun yli kello 14.30 erikoiskokeen alkaessa.

Ilmavoimat on mukana Paviljongin alueella myös laajemmin. Ralliyleisöllä on mahdollisuus tutustua Ilmavoimiin ja tarkemmin Ilmasotakoulun kuljetuskeskukseen ja sen kalustoon esittelypisteellä huoltoalueella. Taitojaan osastolla pääsee kokeilemaan esimerkiksi ilma-aseammunnan parissa.

Lisäksi ralliyleisöä palvelee Luonetjärven Sotilaskodin myyntipiste munkkeineen torstaista lauantaihin.

Torstai-iltapäivänä 4.8. Paviljongin yleisöä viihdyttää Ilmavoimien Big Band solistinaan Souls of Women -trio. Esiintymisellä on säävaraus ja varapäivänä on perjantai.

Jyväsjärven ylittävä Kuokkalansilta on suljettuna liikenteeltä Suomen MM-rallin aattopäivänä keskiviikkona 3.8. kello 18.56–19.17. Tänä aikana sillalle ei päästetä mitään liikennettä. Joukkoliikenteeseen ei tule muutoksia, sillä sulku on ajoitettu linja-autovuorojen väliin.

Sulun aikana sillalla otetaan ryhmäkuva Toyotan rallitiimistä, joka on koolla Jyväskylässä kerran vuodessa.

Sulun aikana liikenteenohjaajat ohjaavat liikennettä: keskustan suunnasta sillalle pyrkivät ohjataan Schaumanin puistotielle ja Lutakon satamaan ja Kuokkalan suunnasta tulevat ohjataan Survontielle.