Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

OP Keski-Suomi ja Hope Jyväskylä keräävät reppuja sekä koulutarvikkeita lapsille ja nuorille

OP Keski-Suomi kerää taas yhdessä Hope ry:n ja sen paikallisen toimijan Hope Jyväskylän kanssa reppuja ja koulutarvikkeita lahjoituksina vähävaraisille lapsiperheille. Keräys alkoi maanantaina 11.7. ja jatkuu perjantaihin 29.7. saakka.

Jo ennen koronakriisiä yli 112 000 lasta Suomessa eli vähävaraisissa perheissä, ja tilanne on muuttunut haastavammaksi pandemian myötä. Hope ry:n toiminnan piirissä oleville lapsiperheille kaikki tuki on tervetullutta, ja nyt apua kaipaavat sekä jännittävän koulutien aloittavat eppuluokkalaiset että yläkouluikäiset.

– Kaikilla on oikeus käydä koulua hyvällä mielellä, ja pienillä teoilla voidaan saada aikaan merkityksellisiä kokemuksia. Haluamme kiinnittää yhdessä Hope ry:n kanssa huomiota lapsiperheiden avuntarpeeseen ja kannustaa myös asiakkaitamme hyviin tekoihin, OP Keski-Suomen viestintäpäällikkö Pia Saikkonen sanoo.

Reppu joka selkään -kampanjassa kuka tahansa voi lahjoittaa repun tai muita koulutarvikkeita keräykseen. Nuorten repuille on erityisesti suuri tarve. Reppujen tulee olla uusia ja siistejä.

Hope ry:n toiminnanohjaaja Nora Nederström kertoo saaneensa edellisvuosina asiakasperheiltä paljon kiitollista palautetta. Yhteistyö koululaisten hyväksi koetaan tärkeäksi, sillä kaikille halutaan mahdollistaa mieluisa koulutaival.

Tarvikkeilla on suuri merkitys kouluintoon, minkä vuoksi myös mahdollisuus omaan, uuteen reppuun on tärkeä. Uusi reppu varmistaa myös sen, että lapsi voi tuntea samanarvoisuutta ikäistensä parissa.

– Koulunaloittajien lisäksi myös vanhemmat oppilaat kaipaavat mieleisiään tarvikkeita, hän muistuttaa.

Jo kuudennen kerran järjestettävän keräyksen tavoitteena on ilahduttaa kaikenikäisiä koululaisia kautta maan edellisten viiden vuoden tapaan. Aiempina vuosina lahjoituksia onkin saatu suuri määrä.

OP Keski-Suomen ja Hope Jyväskylän yhteiskeräyksen lahjoitukset voi toimittaa 11.–29. heinäkuuta OP Keski-Suomen kahteen toimipisteeseen joko Jyväskylän Kauppakadulla Forumin kauppakeskuksessa sijaitsevaan kassa- ja neuvontapalveluihin tai omistaja-asiakaspalveluihin osoitteessa Kankaankatu 17.

Kassa- ja neuvontapalvelut ovat avoinna maanantaista perjantaihin kello 10–16.30 ja omistaja-asiakaspalvelut maanantaista torstaihin kello 10–16.30 ja perjantaisin kello 10–16.