Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lutakossa soi kolme päivää suomipop, katso myös muu musiikkitarjonta listasta

Suomipop Festivaali tuo Jyväskylän Lutakonaukiolla kotimaisen pop-musiikin kärkinimet kahdelle lavalle 14.–16.7. Jyväskylässä esiintyvät muun muassa Tehosekoitin, Lauri Tähkä, JVG, Neon 2, Anna Puu, Kaija Koo, Juha Tapio, Erika Vikman sekä Arttu Wiskari.

Perjantai-iltana on tarjolla musiikkia myös pienellä lavalla, kun Seita & Friends esiintyy Popparissa. Espanjan Aurinkorannikon suosituin suomalaisbändi on soittanut syksystä kevääseen keskiviikkoisin "Fugen" kulttuuriravintola Kukossa jo lähes 400 keikkaa. Kukon päällikkö on jyväskyläläissyntyinen Antti "Pizza" Pekkarinen ja myös bändissä on alusta asti soittanut kaksi jyväskyläläissoittajaa.

Suuri osa perjantai-illan ohjelmistosta on espanjankielistä, mutta myös muuta popmusiikkia kuullaan runsaasti. Monipuolisen ohjelmiston takaavat yhtyeen kolme laulusolistia Seita, Sami ja Hese. Ensimmäisen kesäkeikan Popparissa yhtye soitti jo viisi vuotta sitten joten perinteitäkin on.

Seita & Friends muusikot muodostavat Seita Van Den Eeden, Jorma Ettanen, Sami Lassila, Heikki Viinamäki ja Veksa Nyberg. Yhtye esiintyy ravintola Popparissa perjantaina 15.7. kello 19.00.

Elävä musiikki

Ainola

Su 17.7. Janne Ikonen & Jouni Raitio

Hangan lava

Pe 15.7. Tangokuningas & Tangokuningatar 2022 & Rosette

Harry’s

To 14.7. Kainalossa klubi: Pauliina Puurila

Pe–la 15.–16.7. Duo Kaikkonen & Liekkala

Ke 20.7. Kainalossa klubi: Paavo Honkimäki

Kuikan lava

Pe 15.7. Pekkaniskan Pojat

Ke 20.7. Sinitaivas

London

Pe 15.7. Ti€napojat

La 16.7. Playa

Peurunka

Pe–la 15.–16.7. Trubaduuri Vesa Oksanen

Poppari

To 14.7. Torstain jazzklubi: Jazziskelmää!

Pe 15.7. Seita & Friends

Savion lava

Su 17.7. Helminauha

Taulumäen kirkko

Ti 19.7. Kesäkonsertit 2022: Sinfoniset urut