Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Heinäkuussa Kankaan saunan pihapiiriin levittäytyy viikonloppuisin vilttikirppis

Heinäkuussa Kankaan saunan pihapiirissä kirppistellään joka lauantai ja sunnuntai kello 12–16. Kirpputori järjestetään säävarauksella saunan edustan asfalttikentällä.

Myyntipaikkojen jakaminen ja tavaroiden esillelaitto alkavat kello 10. Alueelle mahtuu ainakin 100 myyjää. Myyntipaikan kokoa ei ole määritelty tarkasti, mutta sopiva alue on esimerkiksi pienempi viltti ja yksi rekki tai vaihtoehtoisesti isompi viltti tai alusta.

Tapahtuman järjestää Tiimiakatemiasta ponnistanut Diamody assarit yhteistyössä Kankaan saunan kanssa. Tapahtumaa järjestävät yrittäjät Annika Jokinen ja Carolina Tuomikorpi huomasivat Facebookissa, että vilttikirppikselle olisi kysyntää. He halusivat vastata toiveeseen ja suunnittelivat kirppistapahtuman Kankaalle.

– Toivotaan, että on hyvä ilma, jotta ihmisten on kiva tulla paikalle. Toivottavasti tapahtuma antaa iloa ja hyvää mieltä kaikille ja saadaan edistettyä kiertotaloutta, Jokinen sanoo.