Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Himoksella tuttujen menojen lisäksi kaksi uutta festaria

Jämsän Himoksella on edessä perinteinen menoputki, joka alkaa Juhannuksesta. Viikkoa myöhemmin vuorossa on Iskelmä Festivaalit ja viikko sen jälkeen 90-luvusta ammentava Jysäri.

Tuttujen menojen lisäksi elokuulle on tulossa tänä vuonna kaksi uutta musiikkifestaria. Himos Metal Festival tarjoilee kattauksen metallimusiikin parhaimpia bändejä, joista esimerkkeinä Amaranthe ja Stratovarius. PopPark-festivaali elokuun puolivälissä vie vielä kerran kesäfestivaalitunnelmiin kotimaisten tähtien kuten Haloo Helsinki! -yhtyeen ja Antti Tuiskun tahdissa.

– Kesän uutuudet ovat yllättäneet meidät hyvin positiivisesti. On hienoa, että Himoksella voimme tarjota monipuolista tekemistä ja nähtävää koko odotetun kesälomasesongin ajan, toteaa HimosLomat Oy:n toimitusjohtaja Päivi Heikkala.

Himoksen kesä on pullollaan myös autotapahtumia. Luvassa on viimeisen päälle laitettuja autoja, esimerkiksi Mercedes Benzejä, amerikanrautoja ja rekkoja. Autotapahtumat päättyvät ralleihin elokuussa.

Tarkemmat tapahtumatiedot löytyvät HimosLomien verkkosivuilta himoslomat.fi