Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Peurunkaan avattiin Rantamaailma

Maailmaan kuuluvat vesipuisto, iso terassi sekä vuokrattavat saunat ja porealtaat.

Laukaan Peurunkaan avattiin viime viikolla Rantamaailma, johon kuuluu 900 neliömetrin kokoinen vesipuisto, neljässä eri tasossa oleva noin 300-neliöinen kesäterassi sekä saunamaailma, josta voi vuokrata tynnyrisaunoja ja porealtaita.

Perheen pienimmille on rantamaailmassa omia vesileluja ja pieni liukumäki.

– Uusi vesipuisto kelpaa varmasti lapsille, teineille ja nuorille aikuisille jo alkukesästä ja myös kevyellä kesäkuurolla – onhan meillä tarjolla myös märkäpukuja, sanoo Peurungan toimitusjohtaja Timo Kaisla.

Vesipuisto sijoittuu Peurunkajärven rantaan. Puistoon mahtuu kerralla 50 henkilöä. Puistoon myydään tunnin lippuja. Vesipuistoon pääsevät kaikki uimataitoiset. Alle 10-vuotiailla on oltava aikuinen mukana. Pääsymaksuun sisältyvät kelluntaliivit ovat pakolliset.

Vesipuistossa pääsee uimaan, kiipeilemään, tasapainoilemaan ja ylittämään erilaisia esteitä. Korkeimpana elementtinä on ”jäävuori”, joka on noin neljä metriä korkea ja josta voi hypätä järveen.

Kesäkuun lopulla valmistuu myös Saunamaailma, joka sijoittuu niin ikään Peurungan ranta-alueelle. Saunamaailmassa on kaksi yksityiskäyttöön vuokrattavaa tynnyrisaunaa sekä poreallasta.

Tynnyrisaunat ja porealtaat sopivat erinomaisesti kaveriporukoille, polttariseurueille, yritystilaisuuksiin ja perheille. Tynnyrisaunan ja porealtaan voi vuokrata yhdessä tai erikseen.

Kesäkaudella Peurungassa palvelee jatkossa uusi, noin 300 neliömetrin kokoinen terassi, jossa on neljä eri tasoa. Kesäperjantaisin ja -lauantaisin terassilla viihdyttää trubaduuri.

Rantamaailma on auki päivittäin kello 12–20 ellei ole myrsky tai aluetta varattu yksityiskäyttöön.