Saunat lämpenevät maakunnassa juhannuspäivästä alkaen

Saunamaakuntaviikkoa vietetään 25.6.–2.7. Tapahtumassa on tarjolla kymmeniä erilaisia saunatapahtumia paikallisille ja matkailijoille. Tapahtumaviikon saunat sijaitsevat ympäri Keski-Suomea, kuten Jyväskylässä, Laukaassa, Muuramessa ja Hankasalmella. Tapahtumassa voi löylytellä esimerkiksi Laukaan Tupaswillassa maailman suurimmassa savusaunassa ja tehdä itselleen turvehoidon opastetusti.

Saunaviikon yhteydessä järjestetään myös Saunanlämmityksen MM-kilpailut. Pokaalista taistellaan tänä kesänä jo kuudetta kertaa. Tapahtuma järjestetään 2.7. Jyväskylän satamassa Lutakonaukiolla. Esikarsinnat alkavat kello 14 ja finaali mitellään noin kello 17. Kilpailussa joukkueiden tarkoituksena on lämmittää Savotan telttasauna mahdollisimman nopeasti tavoitelämpötilaan. Tapahtumaa voi seurata K18-terassilta, jossa tunnelmasta vastaa DJ:n lisäksi Poju kello 18.

Tarkemmat tiedot tapahtumapaikoista, ennakkoilmoittautumisista ja saunamaksuista löydät nettisivujen kautta: www.visitjyvaskyla.fi/saunamaakuntaviikko

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä