Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lasten perinnepäivä Kuokkalan kartanolla kutsuu aikamatkalle 1900-luvun alkuun

Kuokkalan kartanon tallin pihapiirissä (Hämeenpohjantie 50) vietetään torstaina 9.6. kello 14–18 vanhan ajan perinnepäivää. Ohjelma on osa arkkitehti Wivi Lönnin 150-juhlavuotta.

Maksuton koko perheen tapahtuma sopii kaikille. Yhteiselle aikamatkalle kutsutaan mukaan erityisesti lapsia ja heidän isovanhempiaan.

Tapahtuma on suunniteltu 1900-luvun alun tunnelmiin. Paikan päällä voi kokeilla erilaisia roolivaatteita ja olla mallina vanhan ajan valokuvissa, joita on ottamassa ammattivalokuvaaja. Maksuttoman kuvan saa itselleen jälkikäteen sähköpostissa. Iltapäivän aikana järjestetään myös tunnelmalliset Kartanon kisat, joissa on mukana hyviä palkintoja.

Perheen pienimmille on tarjolla maksutonta poniratsastusta kello 15–17. Alueella järjestetään myös keppihevostyöpaja. Sitä varten voi ottaa mukaan vanhan villasukan, josta muotoutuu työpajassa hevosen pää. Kuokkalan kartanon ravintola palvelee koko tapahtuman ajan.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.